Nieuws

12 mei 2017 – Afgelopen weekend is tijdens het kampioenschap van Feyenoord bij Annebel in Rotterdam de saucijs verkocht op een broodje als de Bali Spice Dog. Groot succes! De broodjes waren niet aan te slepen. Leuke nieuwe doelgroep!

19 april 2017 – Het gaat goed met de originele Indische Saucijzen van Van Olphen. Langzaam breiden we de adressen waar de saucijzen te koop zijn uit over Nederland. Vandaag hebben we weer nieuwe adressen toegevoegd, maar het kan altijd zo zijn dat ze niet op de website staan en toch verkocht worden in een toko of supermarkt bij u in de buurt. Let dan wel op dat er Van Olphen op de verpakking staat, anders heeft u niet de originele.

15 maart 2017 – Verkoopt u de saucijzen van Van Olphen? Dan hebben we nu voor u een poster met daarop de tekst dat ze weer verkrijgbaar zijn in uw winkel.

14 maart 2017 – Vanaf vandaag staat de saucijs op de kaart bij het trendy restaurant Pasta è Basta in Amsterdam in een Italiaans jasje (als de salsiccia)

6 september – En ook in Zoetermeer zijn de saucijzen nu te verkrijgen bij Toko Rasu in het Stadshart in Zoetermeer. Tim van Toko Rasu wil in zijn assortiment steeds meer authentieke en ambachtelijk Indische producten opnemen. Daar passen de saucijzen van Van Olphen prima in.

3 augustus – Kijk eens naar deze link op YouTube over de geschiedenis van Van Olphen https://youtu.be/3b04zDmT5tM

27 mei – Helaas is het te kort dag voor ons geweest om op de Tong Tong Fair te gaan staan. Maar u kunt de saucijzen ook proeven bij Toko Sawa op de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Door Miriam verwerkt in een origineel en erg lekker gerecht!

19 mei – Voor alle klanten in en rondom Amsterdam goed om te melden dat Toko Makassar de saucijzen heeft opgenomen evenals de Wah Nam Hong supermarkten!

12 mei – En weer wat nieuwe adressen erbij vanaf volgende week: Taipan Foods in Nieuwegein, Than Hung in Spijkenisse, Asiana in Tilburg!

22 april – Let op! Inmiddels zijn er blijkbaar wat partijen op de markt die de Indische Saucijs aanbieden. Zorg dat je alleen de pakjes hebt met het etiket van Van Olphen erop. Dat zijn de échte! En dus de lekkerste…….Als je terugkoppelt in de winkels dat je alleen maar de échte Van Olphen Saucijzen wilt, dan zullen de leveranciers des te sneller bij ons terugkomen om het alternatief weer gewoon te vervangen door de vertrouwde Van Olphen Saucijzen!

21 april – Vandaag uitgeleverd aan Indradjaja, dus vanaf volgende week ook weer daar in alle winkels verkrijgbaar!

21 april – Vanaf volgende week zal Slagerij Dungelmann in de Hoogstraat in Den Haag de Van Olphen saucijs ook opnemen in het assortiment om de klanten wat anders en unieks te bieden!

20 april – Het gaat goed met de uitlevering. Vanaf morgen zal de échte Indische Saucijs van Van Olphen ook weer te krijgen zijn via Vanka Kawat.

14 april – Aangezien dit de afnemers ‘van het eerste uur’ zijn, hebben we de eerste leveringen gedaan aan Toko Cornel Heezen aan de Langenhorst in Rotterdam en Vishandel Buijs in de Weimarstraat in Den Haag.